Небезпечний Шпанів, підготовлений електорат та подарунок Дикого

2429 0

Ми у соцмережах:

Небезпечний Шпанів, підготовлений електорат та подарунок Дикого

Про те, як у Шпанові підстрелили маленьку дитину з автомата, читайте на першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє».

Ми розкажемо, як пройшли вибори до ОТГ на Рівненщині та чому на них «готували електорат», чому голови ОСББ заговорили про гречку від депутатів, про долю ринку «Динамо», про пляжний сезон на Басовому Куті, мораторій на рекламу у Рівному та чому ремонт вулиці Макарова розпочнуть тільки наприкінці травня.

Шукайте на сторінках видання, скільки заробляє область та на що витрачають зароблене, чому «бляхарі» будуть винні у невідремонтованих дорогах, що хочуть видобувати депутати облради та якого наглядача втратять психлікарні області.

Ми розкажемо вам про місто-меморіал на руїнах з бельгійським минулим, про подарунок Дикого, амністію для садоводів та ініціативу дубровичан, які збирають гроші на ремонт дороги самотужки.

Розповімо, чому у тролейбусі вимагали гроші за перевезення дитини у візку, чи платитиме міська рада МЕГУ за дитсадок на Коновальця, чому закривають кіноцентр «Ера» у Рівному та яку мрію здійснив Ліщук.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також