Нечоловічий напій

1519 0

Ми у соцмережах:

Нечоловічий напій

Дослідники з Великобританії зазначають, що пристрасть до розчинної кави може негативно позначитися на чоловічому статевому здоров'ї.

Розчинну каву аж ніяк не можна назвати корисним напоєм для чоловіків. Все через фітогормони, які здатні послаблювати потенцію.

За словами науковців з Кембриджа, фітогормони погано впливають на чоловічий організм — подібно ефекту «жіночого» гормону естрогену. Чоловіки, які п'ють занадто багато розчинної кави, ризикують обзавестися животом і практично жіночими грудьми, а також зіткнутися з проблемами в ерекції, — зазначають медики.

Щоправда, кількість кави, здатна призводити до проблем з чоловічим здоров'ям, досить велика — п'ять чашок на день. На думку фахівців, натомість краще випивати одну-дві чашки на день — тільки меленої й заварної кави. У такому випадку статева функція, навпаки, може посилитися, вважають експерти.

Прикметно, що ефект від зловживання розчинною кавою на чоловіків вчені порівняли із занадто частим вживанням пива. Обидва напої, як виявилося, сприяють ожирінню чоловічої фігури за жіночим типом. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також