Недільна школа знову з ноутбуком

1236 1

Ми у соцмережах:

Недільна школа знову з ноутбуком

На Великодні свята діти Недільної школи Свято-Покровського собору м. Рівне нарешті отримали довгоочікуваний подарунок — ноутбук.

Школа при кафедральному Свято-Покровському соборі діє більш як 20 років, а сьогодні її відвідують понад 300 дітей різного віку.

Мета недільної школи — закласти в серця дітей духовні цінності, від яких залежить майбутнє української нації. А це велика відповідальність і праця вчителів, батьків та благодійників, які люблять дітей і опікуються школою.

За словами письменниці Елізабет Хейч, «духовність неможливо зрозуміти, духовне можливо тільки пережити». А для цього необхідно, щоб у школі було таке сучасне обладнання, як ноутбук та мультимедійний екран. Екран ми отримали в подарунок у 2018 році, а от ноутбук у нас «позичили добрі люди».

Зібрати кошти на придбання нового школа не мала можливості. Отож ми звертались до всіх, хто міг би нас спонсорувати. Але крім обіцянок протягом року не дочекались нічого. Тоді вирішили ще раз звернутися до підприємця Олександра Бабата. Він не обіцяв, сказав лише: «Я подумаю».

І ось через три дні після нашої розмови у класі з’явився вже налаштований і готовий до уроків довгоочікуваний ноутбук. Це була велика радість і несподіванка для всіх нас.

Ми щиро дякуємо Олександрові Бабату за безкорисливу щедрість і доброту, яка є його другою натурою.

Наталія РУБАНЧІК
від імені батьків, учнів і
 колективу
недільної школи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також