Негода - не завада настрою рівненських футболістів у Туреччині (ВІДЕО)

493 0

Ми у соцмережах:

Ранкове тренування під зливою, проте з позитивним настроєм

Рівненський Верес розпочав тренувальні збори у Туреччині. Ввечері у суботу команда прибула до Анталії, а у неділю та сьогодні хлопці вже провели перші тренування. Хоча перше тренування було під зливою, проте з позитивним настроєм.

До Туреччини у складі делегації народного клубу вирушили 27 футболістів: Дмитро Годя, Микола Гайдучик, Денис Балан, Василь Гакман, Валерій Кучеров, Роман Ковалюк, Станіслав Шарай, Владислав Шарай, Дмитро Кльоц, Максим Сміян, Віталій Дахновський, Євгеній Шевченко, Андрій Кухарук, Олександр Кучеренко, Яго Сікейра, Жуліо Сезар, Михайло Шестаков, Євген Паст, Арсеній Коркодим, Богдан Когут, Денис Світюха, Марко Мрвальєвич, Олександр Мельник, Семен Вовченко, Василь Курко, Ростислав Баран, Михайло Протасевич.

- Заплановані сім спарингів. Можливо, додамо ще одну-дві гри наприкінці зборів. Працюємо в режимі дворазових тренувань щодня. Збори розділили на три умовних етапи: десятиденний, восьмиденний і заключний - п’ять-шість днів. Також плануємо два окремих дні для відпочинку. На першому етапі працюємо над силовими вправами. Плюс - багато тактичних занять: командних та індивідуальних. Окремо зараз тренуються Дмитро Кльоц і Василь Гакман - у них мікротравми, - розповів в.о. головного тренера команди Олег Шандрук.

- Емоції - прекрасні, ми повні сил. Дуже приємно працювати на такому якісному полі. На жаль, в Україні взимку таких полів не знайдеш. В команду прийшов новий тренерський штаб, з новими ідеями. Я вже відчув зміни. Потрібно дещо по-іншому намагатися грати. Інші вимоги. Але це нормально. В кожного свої ідеї, - поділився враженнями від першого тренування у Туреччині Віталій Дахновський. 

Фото та відео - НК "Верес" у Фейсбуці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також