Негода знеструмила 15 сіл

1415 0

Ми у соцмережах:

Негода знеструмила 15 сіл

Бригади "Рівнеобленерго" у посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання після негоди.


Грози та злива спричинили до пошкодження електрообладнання ПрАТ «Рівнеобленерго» та чотирьох кабельних ліній 10 кВ у м. Рівне – на вулицях Курчатова, Київській, на мікрорайоні Ювілейний та Грабнику. У середу ввечері на кілька годин без електропостачання залишилися мешканці зазначених мікрорайонів.

До пошуку пошкоджень та їх усунення залучалися чергові та додаткові бригади енергетиків, у складних погодних умовах наші фахівці намагалися у найбільш стислі терміни відновити електропостачання рівнянам – працювали до першої ночі. Переважній більшості споживачів електропостачання вдалося відновити.

Втім, на перешкоді процесу стала неможливість потрапити до двох трансформаторних підстанцій на вулицях Київській та Федорова, які знаходяться на приватній території, через що частина споживачів станом на ранок 15 серпня залишалися без електропостачання – коли працівники «Рівнеобленерго» отримають змогу доступу до ТП, відновлювальні роботи будуть продовжені.

Між тим, стихія спричинила до знеструмлень 15 серпня 11 населених пунктів у Рівненському, Зарічненському та Березнівському районах, а також до обривів дев’яти повітряних ліній 0,4 кВ.

- Зважаючи на прогнози синоптиків про збереження 15 серпня жовтого рівня небезпечності, метеорологи прогнозують значний дощ, грози та місцями град, не виключаємо збільшення кількості аварійних вимкнень. Саме тому енергетики продовжують роботу у посиленому режимі, - повідомляє Алла Ліхачова, менеджерка із зв’язків з громадськістю "Рівнеобленерго". - Закликаємо не нехтувати правилами електробезпеки і не наближатися до електромереж під час грози та сильних опадів, не підходити до обірваних електропроводів на відстань, ближчу, аніж 8 м, не намагатися самостійно відновити електропостачання. Про випадки знеструмлень повідомляєте до нашого колцентру за номерами телефонів: 067 6204411, 050 4904411, 093 3204411, 0362 694298.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також