Нелегала з Грузії примусово посадили у літак та видворили з України

662 0

Ми у соцмережах:

нелегала відправили у Грузію

Працівники управління міграційної поліції в Рівненській області спільно із працівниками міграційної служби викрили громадянина Грузії на нелегальному перебуванні в Україні.

Сьогодні  через пункт пропуску «Київ (Жуляни)» авіарейсом видворили 35-річного громадянина Грузії із забороною в’їзду на Україну найближчі три роки. 

Нагадаємо, восьмого жовтня іноземець звільнився із Катеринівської виправної колонії, де майже 10 років відбував покарання за вчинений розбій в особливо великих розмірах на території України. Крім того, колишній засуджений у в’язниці мав статус «смотрящого», а тому з метою недопущення вчинення подальших кримінальних правопорушень, за поданням співробітників управління міграційної поліції ГУНП Рівненській області працівники міського відділу УДМС прийняли рішення про примусове видворення зазначеного до країни походження та звернулися із відповідним клопотанням до суду. І той ухвалив це зробити.

Після оформлення усіх необхідних документів 35-річного нелегала, якого помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що на території Волинської області, примусово видворили з території України до країни походження, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також