Нелегала-поляка працівники міграційної поліції Рівненщини видворили з України

835 0

Ми у соцмережах:

Нелегала-поляка працівники міграційної поліції Рівненщини видворили з України

На підставі ухвали суду вчора, 19 квітня, працівники управління міграційної поліції в Рівненській області спільно із працівниками міграційної служби в області через пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» видворили 39-річного громадянина Польщі із забороною в’їзду на Україну найближчі п’ять років.

Нагадаємо, оперативники міграційної поліції викрили іноземця на неодноразовому порушенні міграційного законодавства. Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 203 КУпАП та відносно нього приймалося рішення про примусове повернення в країну походження, яке він не виконав.

Громадянин Польщі проживав із 2018 року на території України, зокрема на Волині та Рівненщині, без будь яких документів та без постійного місця реєстрації та переховувався від правоохоронців. Виявили його поліцейські 10 березня цьогоріч в одному із сіл колишнього Млинівського району.

Нелегала помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що на території Волинської області. Після оформлення необхідних документів та на підставі ухвали суду його примусово видворили з території України до країни походження.

Працівники управління міграційної поліції в Рівненській області на постійно здійснюють моніторинг та проводять заходи щодо недопущення порушення міграційного законодавства іноземцями, зокрема тими, що вчинили правопорушення на території України. За результатами зібраної інформації та проведеного аналізу поліцейські вживають відповідні заходи реагування відносно нелегалів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також