Нелітня косметика

988 0

Ми у соцмережах:

Нелітня косметика

Щільний тональний крем. Навіть якщо крем володіє матуючим ефектом, через кілька годин обличчя заблищить. У більшості щільних текстур містяться олії й силікони для кращого розподілу по шкірі: саме вони і стають причиною вашого негарного вигляду. Якщо ви зовсім не можете відмовитися від тону, візьміть на замітку мінеральну пудру.

Тіні з кремовою текстурою. У тіней така ж проблема, як і в тонального крему: щільна консистенція не затримається на повіках надовго. Замість цього розгляньте варіант з сухими тінями. Доброю заміною тіням стане стійка підводка або водостійкий олівець для очей.

Водостійка туш. У складі таких стійких засобів нерідко можна виявити важкі метали, які викликають сильну алергічну реакцію, крім того, ви замучитеся змивати засіб, не кажучи вже про навантаження на вії! Часте використання водостійкої туші небажане.

Щільна глянцева помада. Немає нічого гіршого, ніж глянцева помада, що розпливлася в спекотний день! Тому краще використовувати легкі текстури. Хорошим рішенням стане матова помада, але її використання виправдане, скоріше, для вечірніх заходів. Вдень врятує бальзам для губ або легкий блиск.

Рум'яна. Особливу небезпеку рум'яна представляють для тих, у кого чутлива і схильна до подразнень шкіра — при найменшій реакції на косметичний засіб щоки «спалахнуть» і ви перетворитеся на матрьошку. Влітку і так з'являється рум'янець, тому додаткові засоби просто не потрібні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також