Нема води, бо ремонт

1869 0

Ми у соцмережах:

Нема води, бо ремонт

Сьогодні через ремонтні роботи на деяких вулицях Рівного, що в районі пивзаводу, нема водопостачання.

У зв’язку з ремонтом засувки на вул. Якова Бичківського, 13 (ЗОШ № 3) нема водопостачання на вулицях Герцена,  Якова Бичківського, Гната Хоткевича, Українській,  Панаса Мирного, частково - на  Соборній(ділянка від вул. Дубенської до вул. Дворецької).

— Заплановано, що водопостачання буде відсутнє до 17-ї години. Можливо, вдасться провести роботи швидше. Традиційно ми організовуємо підвіз питної води спецмашиною за заявками споживачів, у яких не буде водопостачання, — повідомив начальник відділу з експлуатації та ремонту водопровідних мереж м. Рівне РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Юрій Єзерський.

Зважаючи на масштабність та складність робіт, не виключено, що після відновлення водопостачання певний час із кранів буде текти брудна вода. Тому на весь період ремонту та певний час після нього працівники підприємства організують підвезення чистої питної води спецмашиною за заявками споживачів за телефоном 26-74-44. «Рівнеоблводоканал» перепрошує за тимчасові незручності і наперед вдячний за розуміння.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також