Немеш прийшов у суд, але тепер нема свідків та потерпілих

1651 0

Ми у соцмережах:

Немеш прийшов у суд, але тепер нема свідків та потерпілих

Справа за обвинуваченням депутата Рівненської міськради Василя Немеша у стрілянині по правоохоронцях, яку він вчинив у липні позаминулого року, постійно переноситься. Якщо є потерпілий та свідки, то немає обвинуваченого, і навпаки.

Сьогодні на судове засідання у Рівненський міський суд обвинувачений прийшов, проте не було потерпілого В’ячеслава Демидюка та свідків, які є його колегами по службі.

Як повідомив порталу ЧаРівне  адвокат потерпілого Іван Грозік, його підзахисний не з’явився через перебування в іншій області.

- Він – оперативний працівник. У зв’язку з роботою він перебуває за межами області. Наскільки мені відомо, він був переведений. Його місце роботи – тепер за межами області, - каже адвокат.

Нікого зі свідків також не було.  Вони знаходяться у відрядженні. Попросили, щоб їхньому керівництву надіслали листа з вимогою з’явитися на наступному засіданні. Всього у справі мають допитати дев’ять свідків, потерпілий – десятий.

Прокурор та представник потерпілого наполягали на продовженні справи без потерпілого та свідків. А захисник обвинуваченого Борис Савчук заявив, що справу треба відкласти. Суддя Крижова прийняла рішення не продовжувати розгляд справи. Тож наступне засідання – 27 лютого, на 10-ту годину. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також