Немовля з високою температурою зі Здолбунівщини у рівненську лікарню привезли поліцейські (ВІДЕО)

12548 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

«У дитини температура 40, авто в дорозі зламалось»: на Рівненщині поліцейські доставили немовля до медзакладу.

Близько 22-ї години вчора, 21 грудня, подружжя здолбунівчан поспішало до лікарні: захворіла їх шестимісячна донечка — температура тіла сягала 40 градусів. Утім, дорогою «підвело» авто: двигун глохнув, тож продовжувати рух вони не могли. Як діяти далі: до переживань швидко підступив розпач.

На щастя, позаду замаякували проблискові маячки: до їхнього легковика наближався екіпаж сектору реагування патрульної поліції місцевого відділення, який патрулював місто. В авто увімкнули «аварійку», і батько із малечею на руках кинувся до поліцейських.

Чоловік швидко усе пояснив, хоч і часу на слова не було: «швидкі» обслуговують інші виклики, а їм терміново треба у лікарню. Не втрачаючи ні секунди,  працівники поліції негайно пересадили родину у службове авто та відвезли дитину до обласної клінічної лікарні.

Пізніше вдячні батьки напишуть для поліцейських повідомлення, в якому щиро дякуватимуть за допомогу та небайдужість. І повідомлять, що з донечкою все гаразд — вона під наглядом та опікою медиків.

Саме такими і мають бути серця: добрими та чуйними, готовими завжди прийти на порятунок. Саме в таких серцях — сила українців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також