Необачно залишили ключ від будинку і позбулись 9 тисяч доларів

1708 0

Ми у соцмережах:

Необачно залишили ключ від будинку і позбулись 9 тисяч доларів

Про те, що у будинку побували непрохані гості, 49-річний житель села Тумень Дубровицького району зрозумів, коли побачив зачиненим у кімнаті домашнього кота. Не виявив господар і власних заощаджень, отож одразу звернувся до поліції.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що вранці 25 листопада до сусідки потерпілих прийшли двоє ромок. Жінки хотіли купити горіхів. Почувши від господині відмову, запитали, чи є хтось у сусідньому будинку.  І вона ненароком обмовилась, що власники поїхали у районний центр у справах. Цим і скористались «покупці» горіхів.

Підійшовши до дверей, вони побачили ключа, що лежав на видному місці. Потрапивши до оселі, в одній із кімнат на полиці шафи знайшли та забрали 9000 доларів США. Після цього закрили кота у кімнаті, замкнули будинок та залишили село на легковому автомобілі сріблястого кольору.

Зараз тривають розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження злодійок. За фактом крадіжки слідчі Дубровицького відділення поліції розпочали досудове розслідування. 

Правоохоронці радять подбати про безпеку власного майна та не створювати злочинцям умов, за яких вони можуть безперешкодно потрапити до житла та без особливих зусиль віднайти у загальнодоступних місцях заощадження, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також