Неочікуване воззʼєднання. Іво Бобул та Ліля Сандулеса разом виступлять у Рівному з великим концертом

1661 0

Ми у соцмережах:

Неочікуване воззʼєднання. Іво Бобул та Ліля Сандулеса разом виступлять у Рівному з великим концертом

Улюблений дует мільйонів та різних поколінь українців знову виступить разом на сцені! Через 20 років легенди української естради – Іво Бобул і Лілія Сандулеса – виступлять із великим концертом у Рівному. Подія відбудуться 29 лютого у Драмтеатрі. Початок о 19:00.

 Концерт пройде у рамках спільного туру артистів. Матиме він символічну та промовисту назву “Береги любові через роки”. Стартує турне 29 лютого у Рівному та охопить великі міста України: Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький та ін.

 У спільній творчості Іво Бобул та Лілія Сандулеса випустили чимало пісень, які стали справжніми шлягерами. Серед них, зокрема, всіма улюблені “Берег любові”, “Пізня зустріч”, “Зоряна криниця”, “А липи цвітуть” та багато інших. І ось, через два десятиліття, шанувальники нарешті зможуть почути улюблені хіти наживо!

“Вечір ніжності та любові з легендарним дуетом української естради Іво Бобул та Лілія Сандулеса. Зустрічайте неочікуване воззʼєднання, вперше за 20 років на одній сцені у концертній програмі «Берег любові через роки»! Не пропустіть унікальну можливість почути легендарних артистів наживо та заспівати улюблені хіти на концерті разом!” – запрошують на подію організатори.

Квитки на рівненську подію https://rivne.karabas.com/ua/ivo-bobul-ta-liliya-sandulesa-bereg-lyubovi-cherez-roki-3/order/

Розклад концертів туру “Береги любові через роки”:

29.02 – Рівне (Драмтеатр)

01.03 – Луцьк (ККЗ «Промінь»)

02.03 – Хмельницький (Філармонія)

03.03 – Вінниця (Драмтеатр)

04.03 – Львів (Театр ім.Марії Заньковецької)

05.03 – Чернівці (Драмтеатр)

06.03 – Тернопіль (ПК «Березіль»)

07.03 – Івано-Франківськ (Драмтеатр)

08.03 – Кам‘янець-Подільський (Міський будинок культури)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також