Неоголошена війна

1853 0

Ми у соцмережах:

Неоголошена війна

Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій вкрай стурбоване з приводу тривожної ситуації, що склалася на водних об’єктах держави. Незважаючи на запроваджувані заходи, на водних об’єктах Рівенщини внаслідок порушень правил поведінки на воді загинуло 59 осіб.

Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій вкрай стурбоване з приводу тривожної ситуації, що склалася на водних об’єктах держави. Незважаючи на запроваджувані заходи, на водних об’єктах Рівенщини внаслідок порушень правил поведінки на воді загинуло 59 осіб. За липень вода забрала життя 30 осіб, а це говорить про те, що в середньому кожного дня в нашій області на водних об’єктах гине людина. Лише за минулий тиждень, з 26 липня по 1 серпня, через незнання та порушення правил безпечного поводження на воді було зафіксовано 4 випадки утоплення. В Костопільському районі в с. Кам’яне під час купання в ставку втопився 33-річний рівнянин. Ще дві трагедії через таку ж причину сталися з жителями с.Федорівка Гощанського району — 1958 р.н. та 29-річним мешканцем с.Кам’яниця Дубенського району. А купання в озері с.Озеро Володимирецького району в стані алкогольного сп’яніння призвело до утоплення місцевого жителя 1959 р.н.

Шановні громадяни! Головне управління МНС України в Рівенській області з початку купального сезону привело до бойової готовності сили та засоби аварійно-рятувальних формувань. Створено відомчі рятувальні пости, організовано постійне чергування рятувальників. Місця, що відводяться під пляжі та місця масового відпочинку громадян біля води, обладнані відповідним чином. Проте більшість людей гине через купання саме в необладнаних водоймах, нещасні випадки найчастіше трапляються при порушенні правил безпеки на воді. Жодна служба не в змозі забезпечити рятувальником кожного відпочиваючого, особливо за умов зверхнього ставлення до порад. Тому головне управління МНС України в Рівенській області вкотре застерігає: відпочиваючи, дотримуйтесь заходів безпеки на воді, не нехтуйте застереженнями, цінуйте власне життя та бережіть життя своїх дітей. Адже від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо. Бажаємо, щоб ваш відпочинок був радісним, приємним, а головне — безпечним!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також