Неподалік Рівного палили авто, блокували трасу та протестували (оновлено)

3834 0

Ми у соцмережах:

Неподалік Рівного палили авто, блокували трасу та протестували (оновлено)

Вибуховий пристрій на виборчій дільниці, ДТП за участі автомобіля, який супроводжує бюлетені, блокування траси міжнародного значення, масові акції протесту — такі ввідні завдання відпрацьовували сьогодні понад півтисячі працівників системи МВС на Рівненщині.

Учасники тактико-спеціальних навчань вдосконалювали свої вміння та навики аби під час проведення виборів президента України забезпечити правопорядок і чітку взаємодію між усіма підрозділами системи МВС.

Поліцейські, рятувальники та військовослужбовці координували свої дії від початку умовного перевезення виборчої документації до дільнично-виборчої комісії, узяття їх під охорону до можливої зупинки роботи ДВК, у зв’язку із виявленням підозрілого предмета, повідомлення про замінування, виникнення задимлення та вимкнення електроенергії на дільниці.

Учасники навчань відпрацювали варіанти блокування роботи ДВК, транспортних комунікацій, пунктів пропуску на державному кордоні, можливі сутички під час резонансного судового засідання, виникнення пожеж, вибухів і їх локалізацію.

Як зазначив заступник начальника поліції області Руслан Стрельбіцький, навчання були орієнтовані на злагодженість дій всіх підрозділів щодо вжиття заходів у разі виникнення нештатних ситуацій.  Припинити правопорушення, локалізувати і дати можливість у найкоротший термін поновити роботу виборчих дільниць – головне завдання, з яким справились учасники міжвідомчого заходу. В умовах браку часу правоохоронці швидко знаходили шляхи вирішення нетипових ситуацій, які можуть виникнути під час виборів.

Підсумовуючи спільні навчання керівник обласної поліції Валерій Самчук зазначив: «Усі служби продемонстрували хороший результат і здатні забезпечити публічний порядок під час виборів президента. В подальшому аналогічні навчання проводитимемо в усіх відділах і відділеннях області»

За матеріалами ГУНП та ГУ ДСНС в Рівненській області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також