Неподалік житинського кільця затримали злодія, який обікрав авто у Білій Криниці

786 0

Ми у соцмережах:

Неподалік житинського кільця затримали злодія, який обікрав авто у Білій Криниці

Автомобіль «Daewoo Sens» 53-річний мешканець села Малинівка, колишнього Гощанського району, близько 19-ї години припаркував на стоянці біля супермаркету та пішов за покупками. Злодій відкрив замок та забрав сумку, у якій знаходилася в’язка ключів та 500 гривень. На вчиненні злочину його і викрили оперативники.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські, крім краденого майна, вилучили два мобільних телефони та молоток для аварійного розбиття скла.

Правоохоронці встановили, що до злочину можуть бути причетні ще двоє осіб, із якими, імовірно, на автомобілі «BMW 530» і приїхав у Білу Криницю 27-річний рівнянин.

За отриманим орієнтуванням патрульні поліцейські роти тактико-оперативного реагування УПП в Рівненській області виявили транспортний засіб на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» неподалік житинського кільця. Перекривши проїзну частину, патрульні заблокували рух і спільно із працівниками карного розшуку затримали 29-річного водія та 46-річного пасажира, жителів обласного центру. Наразі відносно них тривають слідчі дії, а транспортний засіб поміщений на спецмайданчик.

Зловмисника слідчі затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 КК України (закінчений замах на крадіжку з проникненням), та обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

Затриманий уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також