Неповнолітні із Вараша купили спиртне, цигарки та пішли розважатись на цвинтар

807 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Під час моніторингу мережі Інтернет працівники Вараського відділу поліції було виявлено публікацію про те, що двоє молодих осіб курять біля могил та, ймовірно, вживають алкоголь.

Ювенальні поліцейські встановили порушників: ними виявилися жителі Вараша — 16-річна дівчина та її 17-річний знайомий. Вони придбали у місцевому магазині спиртне та випили його на зупинці громадського транспорту. Потім неповнолітні пішли на кладовище, де курили цигарки. Свій відпочинок весь фотографували, а в подальшому дівчина опублікувала світлини на особистій сторінці в соціальній мережі.

Під час спілкування із неповнолітніми в присутності батьків обоє зізналися у вчиненому, шкодують про це та видалили допис. Запевнили, що жодних намірів про вчинення наруги над могилами не мали.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє: на підлітків правоохоронці склали адміністративні матеріали за фактами розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях та вчинення дрібного хуліганства.

Також вирішується питання про притягнення продавчині кіоску - за порушення правил торгівлі алкогольними напоями та батьків — за статтею невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також