Неповнолітній отримав ножові поранення, захищаючи матір від співмешканця

2147 0

Ми у соцмережах:

Неповнолітній отримав ножові поранення, захищаючи матір від співмешканця

Зловмисник також перебуває у лікарні, бо після скоєного вчинив спробу суїциду. Обом учасникам події загрози життю немає.

Восьмого вересня 36-річна жителька міста Березне разом із 46-річним співмешканцем відзначали 15-річчя сина жінки у будинку знайомих.

Повернулись додому близько першої ночі. Між цивільним подружжям виник конфлікт: чоловік приревнував співмешканку до присутнього на застіллі знайомого. Господині набридли подібні сцени, тож вона вказала благовірному на двері. Той зібрав речі та, схопивши кухонний ніж, направився у кімнату до жінки. На заваді став 15-річний син, який заступився за матір, в результаті чого отримав два удари ножем. Після цього нападник встромив його собі між шиєю та грудною кліткою. 36-річна березнівчанка викликала «швидку».

46-річному чоловікові медики провели оперативне втручання та дістали ніж. Він перебуває у реанімаційному відділенні Березнівської центральної районної лікарні.

У підлітка медики попередньо діагностували різану рану скроні та різано-колоту рану шиї. Загрози життю хлопця та чоловіка немає.

 

«За фактом замаху на умисне вбивство слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Березнівського відділення поліції — начальник слідчого відділення Віталій Штемпель. — Усі обставини події іще встановлюють поліцейські. За результатами допитів та зібраних речових доказів, вирішуватиметься питання про повідомлення 46-річному жителю Березного про підозру та обрання запобіжного заходу».

Відомо, що чоловік, будучи напідпитку, і раніше вчиняв домашнє насильство відносно цивільної дружини, з якою проживав близько року. За це притягався до адміністративної відповідальності. Зі слів родичів, дітей березнівчанки зловмисник не ображав.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також