Неповнолітнього судитимуть за вбивство листоноші і змусять лікуватись

1132 0

Ми у соцмережах:

підозрюваний Олександр

Слідчі закінчили досудове розслідування за фактами умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів, та нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із насильством, скоєного 17-річним Олександром, жителем Сарн.

Нагадаємо, 19 березня цьогоріч приблизно о 15 годині 30 хвилин неповнолітній, перебуваючи на території подвір’я за місцем свого проживання у Сарнах, скоїв напад на співробітницю відділення поштового зв’язку 43-річну Світлану , нанісши їй удари обухом сокири в область голови. Заподіяні тілесні ушкодження виявилися несумісні із життям. Після скоєного хлопець відкрито заволодів майже 22 тисячами гривень і втік із місця події. Його оперативно затримали за кілька годин на одній із вулиць міста.

Слідчі повідомили неповнолітньому про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою.

Під час досудового розслідування було проведено комплекс слідчих дій та призначено ряд експертиз, зокрема й судову психолого-психіатричну. Висновок останньої — підозрюваний страждає хронічним психічним захворюванням, не може усвідомлювати свої дії та керувати ними.

Слідчі закінчили досудове розслідування. Матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до психічного закладу із суворим наглядом відносно 17-річного жителя Сарн, затверджене Рівненською обласною прокуратурою, скеровані на розгляд суду, повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

У вбитої листоноші залишилось шестеро дітей. Родина потребувала фінансової підтримки, одягу та харчів , отож допомагали дітям колеги загиблої та її односельці.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також