Несподіваний лимон

1207 0

Ми у соцмережах:

Несподіваний лимон

Крім того, що в лимоні багато вітаміну С, він має й інші корисні властивості. За словами фахівців, кислий і насичений аромат лимона неймовірно освіжає, і його дуже корисно використовувати як натуральний ароматизатор повітря. Такий аромат в приміщенні допомагає очистити горло і верхні дихальні шляхи, і вдихання аромату лимона рекомендують при астмі та застуді.

Також корисно залишати розрізаний на часточки лимон в спальні: в цьому випадку лимонний аромат усуває проблеми з легенями і сприяє постійному свіжому подиху.

Крім того, аромат лимона позитивно впливає на стан психіки, допомагає боротися з тривожними станами і депресією, сприяє відчуттю комфорту і безпеки.

Лимон також працює як природний очищувач крові — завдяки тому, що він багатий на вітаміни С, А, Е, хром, калій, магній і залізо. Фахівці вважають, що щоденне вживання лимона запобігає розвитку запальних процесів в організмі й захищає від таких захворювань, що виникають на тлі запалень, як артрит і ревматизм. Ще лимон корисний при розладі шлунка.

Допомагає лимон і в боротьбі з проблемами зі шкірою — пігментними плямами, рубцями, прищами. Один із способів — втирати лимонний сік у проблемні ділянки. Дуже ефективний лимон і в усуненні огрубілих ділянок шкіри, наприклад, на ліктях чи колінах. Маски з лимонного соку і оливкової олії допомагають позбавитися від зморщок. Також лимон може виручити за відсутності дезодоранту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також