Неспокійну ніч змінив неспокійний ранок: окупанти з «Ураганів» обстріляли Дніпропетровщину

629 0

Ми у соцмережах:

Неспокійну ніч змінив неспокійний ранок: окупанти з «Ураганів» обстріляли Дніпропетровщину

Голова Дніпропетровська ОВА Валентин Резніченко повідомив про неспокійну ніч та ранок на Дніпропетровщині. Російські окупанти обстрілювали область.

Валентин Резніченко повідомив, що окупанти обстріляли з "Ураганів" Зеленодольську громаду, а також влучили по Великій Костромці. Внаслідок обстрілу є руйнування, проте люди не постраждали. Крім того, у Павлоградському районі російські війська "демілітаризували" поле. Через влучання ракети там утворилася вирва, яка сягає глибини у 4 метри. Ніхто не постраждав.

Також очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук доповнив інформацію щодо Павлоградського району. Він зазначив, що наслідки все ще зʼясовуються.

- Обстріляли окупанти і Криворізький район: з "Ураганів" поцілили по Великій Костромці. Пошкоджено житловий будинок, постраждалих немає. На фото нижче – чергова ілюстрацію того, як нас "звільняють" від гніту нацистів. Бракує слів", – повідомив Микола Лукашук.

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул підтвердив, що вночі було багато ворожих обстрілів по всій лінії зіткнення.

- У Криворізькому районі був обстріл села Велика Костромка з РСЗВ "Ураган" – 15 "приходів", зруйновано домоволодіння, жертв немає, – зазначив Вілкул.

24tv.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також