Несправжній «Rammstein» — у «Скольмо»

3255 0

Ми у соцмережах:

Несправжній «Rammstein» — у «Скольмо»

Чергова «копія» світової музичної легенди приїде незабаром майже у Рівне. Після кількох концертів у готельно-роз­важальному комплексі «Ско­льмо» данського колективу «Metallica Jam» сюди запросили інший колектив з батьківщини Гамлета — гурт «Rammstein Jam». Рок-публіка, більшість якої не матиме шансу коли-небудь побачити «вживу» справжній «Rammstein», таким концертом задоволена. Хоча дехто й не розуміє, що в Клевань 26 вересня повинні приїхати не справжні німецькі легенди, а лише «триб’ют»-колектив.

Чергова «копія» світової музичної легенди приїде незабаром майже у Рівне. Після кількох концертів у готельно-роз­важальному комплексі «Ско­льмо» данського колективу «Metallica Jam» сюди запросили інший колектив з батьківщини Гамлета — гурт «Rammstein Jam». Рок-публіка, більшість якої не матиме шансу коли-небудь побачити «вживу» справжній «Rammstein», таким концертом задоволена. Хоча дехто й не розуміє, що в Клевань 26 вересня повинні приїхати не справжні німецькі легенди, а лише «триб’ют»-колектив. Гурт «Rammstein Jam» був створений в Копенгагені на початку 2005 року з ініціативи вокаліста Френка Ремме. Після декількох місяців репетицій Rammstein Jam був готовий до першого виступу, і в липні вони вже зіграли перший великий концерт у Копенгагені, де виступав справжній гурт «Rammstein». Почути хоча б такий варіант відомих «хітів» «Du Hast» та «Mutter» могли в багатьох містах Данії і ось тепер вперше — в Україні. Музиканти наголошують, що їхньою «фішкою» є феєрична піротехніка, яка підсилює ефект драйвових пісень «Rammstein». Квитки у «Скольмо» коштуватимуть 40 та 50 гривень. А допомагатимуть «данським «рамштайнам» завести публіку місцеві «Extasy» та «Брем Стокер».

Практика «триб’ют»-команд (від англ. «tribute» — присвята) у світі є досить поширеною. Свої менш відомі «копії», причому іноді у кількох варіантах і різних країнах мають такі стовпи рок-музики, як «AC/DC», «Led Zeppelin», «Pink Floyd» та ін. Якщо деякі гурти переробляють відомі композиції на свій манер, то інші виконують пісні легендарних команд «один в один».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також