Нетверезі водії скоїли дві автопригоди на трасі Київ-Чоп

3469 0

Ми у соцмережах:

Нетверезі водії скоїли дві автопригоди на трасі Київ-Чоп

Дві дорожньо-транспортні пригоди, два різних місця, але один спільний фактор: керування транспортним засобом у стані сп'яніння.

Патрульна поліція Рівненщини сьогодні повідомила про дві ДТП, які трапилися минулої суботи.

Спершу близько 3-ї години ночі патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на автомобільній дорозі Київ-Чоп поблизу села Бабин. На місці події інспектори з’ясували, що водій транспортного засобу Peugeot під час маневру випередження не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечний бічний інтервал та допустив зіткнення з транспортним засобом Skoda. Під час спілкування інспектори помітили, що у 23-річного водія Peugeot, який є винуватцем ДТП, наявні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в суботу, близько 20-ї години, на автомобільній дорозі Київ-Чоп поблизу села Табачуки. Патрульні встановили, що водій, керуючи транспортним засобом Renault, не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд у кювет. У 46-річного водія поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на стан сп’яніння. Результат позитивний - 1,20 проміле.

Патрульні поліцейські задокументували події та склали всі необхідні матеріали. Тепер на водіїв чекає суд. Обидві події завершилися для учасників переляком, неприємностями та матеріальними збитками. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також