Нетверезий дідусь віз свого онука і врізався в дорожній знак (ФОТО)

1365 0

Ми у соцмережах:

Нетверезий дідусь віз свого онука і врізався в дорожній знак (ФОТО)

Патрульна поліцейська Ольга Нетецька саме поспішала на батьківські збори, коли раптово позаду почула різкий звук. Обернувшись, Ольга побачила водія автомобіля Volkswagen, який не впорався з керуванням та здійснив ДТП.

 Водій виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв наїзд на дорожній знак 5.35.2 "Пішохідний перехід".

Патрульна підбігла до вікна зі сторони водія, щоб запитати чи не потрібна допомога і побачила, що чоловік намагається рушати.

— Стійте, стійте. Ви не можете залишити місце пригоди! — пояснювала поліцейська.
— Відійдіть, мені треба їхати! Відійдіть! — водій кілька разів повторив і намагався рушати.

У салоні голосно плакала дитина. Кілька секунд і Ольга зрозуміла, що водій у стані сп'яніння та має намір покинути місце ДТП. Вона міцно тримала кермо і намагалась забрати ключі з замка запалювання.

Двоє очевидців поспішили на допомогу до Ольги. Спільними зусиллями ключі вдалось витягнути. Ще за хвилину прибув екіпаж поліції, який викликала патрульна.

Патрульні оформлювали ДТП, а Ольга тим часом заспокоїла хлопчика та відшукала його батьків. Як з'ясувалось, за кермом був його дідусь.

Від перевірки на стан сп'яніння керманич відмовився.

На 62-річного винуватця ДТП патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також