Нетверезий водій підбив «Ніссаном» автомобіль «Рено» і поїхав собі далі

2161 0

Ми у соцмережах:

Нетверезий водій підбив «Ніссаном» автомобіль «Рено»  і поїхав собі далі

На Рівненщині водій Ніссану підбив автомобіль Рено. Патрульним чоловік видався нетверезим. Вони запропонували йому пройти перевірку на стан сп'яніння на алкотестері, втім той відмовився. Не погодився пройти перевірку і у медзакладі.

Речниця патрульної поліції Рівненщини Наталія Воєвода повідомила РВ, що на водія у присутності двох свідків склали два протоколи - за скоєння ДТП та за керування авто у стані сп'яніння.

- Як взагалі таке можливо? Може хтось пояснить мені? Як з’ясувалося, цього чоловіка, за пару годин перед ДТП у Рівному, зупинили за порушення ПДР у Житомирській області, виписали постанову за статтею 130 (водіння транспортним засобом у стані алкосп'яніння), відібрали права і... УВАГА!!!!!!!! Його відпустили. П’яним. Відпустили. Як так? Як таке можливо? - обурилась на своїй фейсбук-сторінці відома рівненська журналістка-активістка  Вікторія Мамотюк.

Вона стверджує, що водій не міг навіть ім'я своє назвати. Ким він та де працює, вона  ще поки не знаєю. Це Мельниченко Василь Васильович,  1968 року народження. Зареєстрований в Івано-Франківську.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також