Нетверезу жінку з малим сином знайшли у лісі

2166 0

Ми у соцмережах:

фото - Золочів.нет

38-річний житель села Мар’янівка повідомив у поліцію про те, що його дружина вийшла з дому з чотирирічним сином і досі не повернулася.

Чоловік повідомив поліцейським, що 33-річна дружина і троє його дітей проживають у селі Карпилівка разом із дідусем. Подружжя перебуває на стадії розлучення, а тому проживає окремо. До 38-річного чоловіка зателефонували родичі жінки та повідомили, що вона у стані  сильного алкогольного сп’яніння разом із найменшим сином пішла до лісу - у напрямку села Мар’янівка.

Чоловік на мопеді вирушив їм на зустріч, а коли не зустрів їх на дорозі, почав прочісувати ліс. І лише за годину до півночі, коли пошуки не давали жодних результатів, він звернувся за допомогою до поліції. Увесь особовий склад Сарненського відділу був орієнтований на розшук зниклих матері та сина.

Під ранок їх виявили у лісовому масиві. Тримаючи на руках сина, жінка ховалася від поліцейських у кущах. Хлопчика відразу передали медикам на обстеження, а нетверезу жінку доправили до відділу поліції для встановлення усіх обставин події. Однак, враховуючи сильний стан сп’яніння, жодних адекватних пояснень вона не надала.

У Сарненський відділ поліції прибули працівники ювенальної превенції Рівненської області та соцслужби для вирішення питання про позбавлення жінки батьківських прав. Діти до рішення суду проживатимуть із батьком, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також