Невідомий помстився рівнянці, яка працює двірницею (ВІДЕО)

3429 0

Ми у соцмережах:

двірниця, фото - ілюстративне

РВ вже розповідала про те, як у Рівному підпалили двері квартири. Все сталось у багатоповерхівці на вулиці Соломії Крушельницької. Хтось підпалив автомобільну шину, двері квартири на першому поверсі спалахнули. Рятувальники, які приїхали на місце, евакуювали людей з верхніх поверхів. Поліція встановила - це був підпал.

Невідомі особи вночі підпалили шини під дверима квартири на першому поверсі. У ній проживає 56-річна жінка, яка працює двірницею. Сусіди впевнені, що це була помста.

Рівне 1  вдалось дістати відео з камер спостереження, які знаходяться поруч і з місцем де сталася пожежа. На ньому видно, як у під'їзді яскраво спалахує вогонь. Після чого звідти виходить невідома особа. Далі, приїжджають пожежники, евакуйовують людей та гасять полум'я. Від сильної температури спалахнули двері всіх інших квартир, які були поруч. Також була загроза вибуху газу, оскільки над дверима проходить труба.

Надзвичайники не підтверджують, що це був підпал, але й не заперечують. Кажуть одне, масштаб та наслідки цієї пожежі могли б бути набагато більшими, якби не вчасне реагування. Жертв та постраждалих не має. Натомість згорілі двері, закопчені стіни, стеля, пошкоджена електропроводка, а також присутній їдкий та не приємний запах.

У поліції впевнені що це був підпал, тому вже розпочали розслідування.

За такі ігри з вогнем палію загрожує від трьох до десяти років ув'язнення. А поки поліція розшукує зловмисника, мешканці будинку, швидше за все, за власний кошт будуть ремонтувати під'їзд і міняти вхідні двері.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також