Неймовірні торти Сільвії Вейнсток

3181 0

Ми у соцмережах:

Неймовірні торти Сільвії Вейнсток

Коли багаті та знамениті хочуть похизуватися на вечірці або святі незвичайним тортом, є тільки одна людина, до якої вони звертаються. 82-річна Сільвія Вейнсток створює дивовижні шедеври з тортів.

Коли багаті та знамениті хочуть похизуватися на вечірці або святі незвичайним тортом, є тільки одна людина, до якої вони звертаються. 82-річна Сільвія Вейнсток створює дивовижні шедеври з тортів. І неважливо, що попросить клієнт — багато квітів або зробити з торта копію улюбленої речі — для Сільвії це всього лише торт. Один такий торт може коштувати до 65 тисяч доларів. Серед її клієнтів є й політики, наприклад, родини Клінтон і Кеннеді. Сільвія робить торти вже 30 років.

 
Вона живе і працює в Манхеттені. «На все йде багато часу, — говорить Сільвія. — Ми можемо зробити торт за 24 години, але складніші торти можуть зайняти тиждень. Кожну деталь, що ви бачите на торті, кожну квітку — всі вони вимагають часу, адже це їстівні шедеври».
 
”Ми дуже обережні в ціні і намагаємося догодити усім. Але якщо хтось витрачає 4 мільйони доларів на весілля, він може дозволити собі віддати за торт 60 000$. Неймовірно, але це, напевно, найдешевша річ у їхньому списку».
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також