Неймовірний танок балерини під музику Rammstein об`єднав ча-ча та пуанту (відео)

2962 0

Ми у соцмережах:

Неймовірний танок балерини під музику Rammstein об`єднав ча-ча та пуанту (відео)

Рівненська балерина танцювала у центрі міста під музику Rammstein. І це було наймовірно!

Чому саме Ramstein - сьогоднішнє інтерв’ю з неймовірно талановитою Дариною Гриценюк, керівником народного ансамблю бального танцю «Флеш» міського палацу культури.

- Пані Дарино, уже вкотре передивляюся відео, де Ви танцюєте в центрі міста під музику Rammstein. І ще й ще раз хочу вловити Ваші емоції, рухи, відчуття… Це було неймовірно! Але чому саме цей танець і ця музика?
- Танець готувався до 45-річчя міського палацу культури. Саме під час ювілею ми планували зробити прем’єру. Довго вибирали музику. Обрали Rammstein. Це класика року, відома, епатажна, яскрава!
- Ви – одна з найвідоміших балерин Рівного – уперше танцюєте під музику Rammstein? Чи танцювали раніше рок?
- Перший раз ми з моїм партнером Олександром Оленічем обрали The Hardkiss. Дебют танцю відбувся під час конкурсу «Зоряний шлях».

Останній раз танцювали цей танець на День незалежності України. Це спільний задум - наш і моєї сестри Валерії Студінської-Юхніч. Вона співала, а ми танцювали… На День міста, хоч і обрали Rammstein, у нас у танці було поєднання двох стилів - ча-ча та пуанта…
- Перший Ваш танець з Олександром Оленічем? Яким він був?
- З Олександром Оленічем разом стали у пару, коли готувалися до прем’єри вистави «Tango Bar». Потім було танго, знову танго… Багато тренувань… Було цікаво обом. А було навіть таке, що під час підтримки мій партнер ламав руку…
- Коли захопилися класичними танцями? Скільки часу знадобилося, щоб стати відомою балериною Рівного?
- Почала танцювати у 7 років у «Полісяночці». Балетом, класичними танцями захопилася в університеті… І удосконалюю ці танці разом із своїми вихованцями уже п’ять років, бо саме стільки на початку 2020-го виповнилося студії балету «Флеш». 

Надія АДАМЧУК.

Rammstein («Раммштайн») — німецький індастріал-метал гурт, створений взимку 1994-го року в Берліні. Їхній стиль часто описують як «грубу силу». Самі ж музиканти одного разу охарактеризували його як «танцювальний метал» (нім. Tanzmetall, танцметал). Увагу медіа часто привертає використання піротехніки на концертах

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також