Незабаром судитимуть водія з Гощанщини, який п’яним спричинив смертельну ДТП у Рівненському районі

861 0

Ми у соцмережах:

Незабаром судитимуть водія з Гощанщини, який п’яним спричинив смертельну ДТП у Рівненському районі

39-річному жителю колишнього Гощанського району повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, що спричинило смерть одного потерпілого та завдало середньої тяжкості тілесні ушкодження іншому.

Під час розслідування встановлено, що 18 вересня минулого року, не маючи права на керування транспортним засобом,  чоловік сів за кермо автомобіля Audi A6 в стані алкогольного сп’яніння. На трасі Київ-Чоп, поблизу села Дмитрівка Рівненського району, здійснюючи поворот наліво, він скоїв зіткнення із попутним автомобілем Honda Accord.

Постраждали двоє жителів Київщини. Водій автомобіля Honda отримав середньої тяжкості тілесні ушкодження, а його пасажир від отриманих травм помер у лікарні за кілька днів.

Рівненська обласна прокуратура повідомляє: вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ НП в Рівненській області.  Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також