Тісто: 360 г борошна, 200 мл газованої води, 125 мл олії, 0,5 ч. л. солі
Крем: 1 л яблучного соку, 200 г цукру, 8 ст. л. манки, 150 г волоських горіхів
До борошна додати воду, олію, сіль і замісити тісто.Загорнути у плівку і відставити на 30 хв.
Розділити на 10 частин. Кожен шматочок розкачати на пергаментному папері.
Випікати 5 хв. при темп. 190 град. Перед випіканням кожен корж поколоти виделкою.
Для крему в сік додати цукор і манку, розмішати і поставити на вогонь. Зварити кашу, постійно помішуючи, щоб не було грудок.
Крем трішки остудити і збити міксером. Він має збільшитись в об'ємі вдвічі й побіліти.
Перемазати кремом коржі, кожен посипаючи подрібненими горіхами.
Верх і боки торта посипати крихтами з коржів.