Ні корейців, ні квитка

1605 0

Ми у соцмережах:

Ні корейців, ні квитка

Цього тижня Верховна Рада нарешті дозволила запровадження в Україні електронного квитка, щоб пасажирам не довелося розраховуватися за проїзд готівкою. Та коли це дійде до Рівного — невідомо. Володимир Хомко уже заявляє, що з корейською фірмою «МСТ Глобал інк.» справи мати не хоче, угоду розірвано.

корейци_МСТ глобал инк (3) Володимир Хомко, міський голова Рівного:

— Зауважте, що ніхто в Україні з корейцями не схотів працювати. Мені шкода віддавати їм «електронний квиток». В чому мінус корейців? По-перше, вони хочуть організувати спільне підприємство із закупівлі нових тролейбусів, а для нашого тролейбусного управління це означатиме банкрутство — бо таких грошей ми не відробимо або ж будемо погашати їх з бюджету! По-друге, вони не хочуть конкурентів… А це нас також не влаштовує. Тому зробимо за прикладом Вінниці або Львова, які планують запровадити «електронний квиток» аж у 2018-му. Договір з корейцями нині припинено, причому з їхньої вини. Бо коли ми підписали угоду, вони мали втілювати «квиток» в життя ще в лютому позаторік, але через стрибок долара на півроку пропали. І це автоматично дало нам можливість вважати договір з ними розірваним. Якщо й співпрацювати надалі, то найбільш вірогідно — з Ощадбанком: з їхньою «карткою рівнянина», але з обладнанням, яке ми закупимо самі через систему «ПроЗорро».
Однак здаватися корейці не планують. Сьогодні на засіданні члени бюджетної комісії міськради будуть обговорювати підтвердження основного договору з «МСТ Глобал інк.» та її місцевою «донькою» «МСТ Рівне».
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також