Нічия: «Металіст» і «Верес» забили 10 голів

681 0

Ми у соцмережах:

Нічия: «Металіст» і «Верес» забили 10 голів

Верес і Металіст зіграли в Ужгороді унічию в матчі з десятьма голами!

У неймовірно результативному матчі Металіст та Верес грають унічию, яка суттєво не покращила позицій обох команд у турнірній таблиці. Цей поєдинок став найбільш результативним в історії Української Прем'єр-ліги. Харків'яни і рівняни під рясним дощем повторили досягнення Динамо і донецького Металурга десятирічної давнини (9:1). 

Металіст - Верес - 5:5 (4:3)

Для обох команд цей поєдинок видавався прекрасним шансом відштовхнутися від дна і подолати серію невдач. Рівняни у попередніх дев'яти поєдинках сім разів програли і двічі зіграли внічию. Харків'яни не вигравали тринадцять матчів. Лише п'ять із них звівши унічию.

Юрій Вірт не міг розраховувати одразу на п'ятьох виконавців. Досі травмовані Денис Балан, Олександр Маткобожик, Микола Квасний і Валерій Кучеров. Через дискваліфікацію не зіграв Олександр Лебеденко.

Господарі дуже швидко вийшли вперед у рахунку. На шостій хвилині гри Юрій Романюк подав з правого краю на дальню стійку. Там неприкритий ніким Єгор Картушов несильно пробив у ближній кут під Богданом Когутом, який не встиг скластися, щоб парирувати цей удар.

І практично одразу господарі забили вдруге. Богдан Когут відбив м'яча перед собою після удару головою Алекса Чідомере. А Богдан Когут був першим на добиванні.

Ще шість хвилин і Олександр Мизюк навіщось зробив підніжку Миколі Гайдучику у власному штрафному майданчику. Цу пенальті, який чітко реалізував Андрій Блізніченко - 1:2!

Ще шість хвилин і рівняни відігралися. Андрій Блізніченко у штрафному майданчику харків'ян знайшов вільного Владислава Шарая і той ідеально пробив у протихід голкіперу - 2:2!

Втім, гості практично одразу припустилися результативної помилки перед власними воротами. Дмитро Кльоц наважився на дуже ризиковану передачу назад на Романа Гагуна. Максим Прядун прогнозовано цей м'яч перехопив і обвідним ударом застав зненацька Богдана Когута - 3:2.

Знову відігрався Верес зусиллями Даниїла Хондака, який ударом головою замкнув передачу Андрія Блізніченка від кутового прапорця - 3:3! Ця гра була дебютною офіційною для захисника за червоно-чорних і він одразу ж відзначився дебютним голом!

На перерву ведучи в рахунку все ж пішли господарі. Але цей гол став наслідком неймовірної прихильності Фортуни до Богдана Бойчука. Він на льоту впіймав м'яча після відскоку від Семена Вовченка і вігнав сферу точно у дальню дев'ятку!

Одразу після перерви червоно-чорні відіграли втретє. Владислав Шарай ударом головою замкнув діагональну верхову передачу Дмитра Кльоца - 4:4.

А згодом Ігор Чайковський рукою перервав передачу Дмитра Кльоца з флангу і Андрій Блізніченко реалізував свій другий у матчі пенальті - 4:5.

Верес вперше вийшов вперед у рахунку і мав доводити матч до перемоги. Але за вісім хвилин до завершення цієї неймовірної гри Геннадій Пасіч і Владислав Шарай з другої спроби все ж дали пробити Владиславу Наумцю. Це - 5:5.

Вдруге в історії УПЛ команди забили десять м'ячів за гру. І вперше по п'ять голів забила кожна з команд.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також