Нічия «Вереса» з «Чайкою»: один тренер задоволений, інший – розчарований

1319 0

Ми у соцмережах:

Нічия «Вереса» з «Чайкою»: один тренер задоволений, інший – розчарований

2 листопада відбувся матч між рівненською футбольною командою «Верес» і млинівською «Чайка». Ні одна з них не здобула ні перемоги, ні поразки. Думки тренерів розділилися.

 Іфномраційна служба НК «»Верес» повідомила, що до звітного поєдинку обидві команди підійшли із кадровими втратами. У господарів через дискваліфікацію не міг зіграти Ярослав Рафальський. У гостей з тієї ж причини був відсутнім Артем Цурупін. 

"Чайка" вирішила приголовшити рівнян своєю стартовою активністю. Гості намагалися забити швидкий м'яч. Втім, команда Олега Шандрука до цього виявилася готовою, витримала натиск і з часом повністю заволоділа ігровою ініціативою.

Після перерви "Верес" збільшив обороти і продовжив створювати моменти. Але невпинно їх марнував. Один лише Антон Яременко міг забивати тричі. Нападник нашої команди бив то повз ворота, то у оборонці "Чайки", то в голкіпера. 

За великим рахунком "Чайка" так і не зуміла створити по-справжньому небезпечної ситуації біля воріт Максима Бабійчука. Аж поки гостям не допомогли самі ж футболісти "Вереса". Олександр Мосіюк, який щойно замінив травмованого Олександра Логінова, віддав дуже невдалу передачу назад на Максима Бабійчука. Пас перехопив екс-"вересівець" В'ячеслав Панфілов і шокував публіку на стадіоні "Колос" - 0:1.

Лише після цього гості активізувалися і могли забити вдруге. Максим Бабійчук у неймовірному стрибку нейтралізував вихід на наші ворота Рената Мірошнікова.

А на заключних хвилинах зустрічі "Вересу" вдалося врятувати нічию. Масована атака господарів завершилася порушенням правил у штрафному майданчику "Чайки". Пенальті чітко реалізував Борис Орловський - 1:1.

Тренер «Чайки» Тарас Ільницький так відреагував на результат:

Безперечно, ми задоволені результатом. Якби мені перед початком матчу хтось запропонував нічию - я б погодився. Звісно, коли ми на 90-й хвилині гри перемагали - 1:0 - я, звичайно, вже думав про перемогу. Хоча й розумів, що здобути її буде непросто.

А ось тренеру «Вереса» Олегу Шандруку прикро за гру його підопічних:

 - Груба помилка в захисті призвела до того, що сьогодні ми здобули лише нічию...  Не вгадали з заміною, випустивши Олександра Мосіюка?

- Це футбол. Кожен може помилитися. Не хочу робити його винним. Хоча, я був змушений його замінити, бо розумів, що після такої помилки він не зможе нам сьогодні допомогти, - додав він, коментуючи заміну Олександра Логінова на Олександра Мосіюка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також