Нічия, яка не влаштувала ні «Верес», ні «Минай»

675 0

Ми у соцмережах:

Нічия, яка не влаштувала ні «Верес», ні «Минай»

Рівняни мали повну ігрову і територіальну перевагу упродовж усього поєдинку із прямим конкурентом у боротьбі за збереження місця в Українській Прем'єр-лізі! Суперматч видав на-гора голкіпер Минаю Олександр Бандура! Ще двічі господарів рятував каркас воріт!

Обидві команди замикали турнірну таблицю VBET-ліги перед цим матчем. Минай - взагалі не знав смаку перемог, Верес - перебував на передостанній, п’ятнадцятій сходинці турнірної таблиці. Тому перемога була надважливою для обох.

Верес без Євгена Паста, Валерія Кучерова, Дмитра Кльоца і Станіслава Шарая, які опинилися в запасі - розпочав значно потужніше за свого суперника. Вже на третій хвилині Михайло Шестаков ударом головою в падінні замикав подачу Владислава Шарая з лівого флангу - Олександр Бандура парирував удар!

Ще за п'ять хвилин господарів врятувала стійка! Владислав Шарай не реалізував вихід сам на сам з Олександром Бандурою. Голкіпер встиг викинути руку і зачепити м‘яч, який потім влучив у каркас воріт!

Голкіпер Минаю продовжив феєрити і у середині тайму видай два суперсейви одразу! Спершу він парирував удар низом від Владислава Шарая, а потім - і добивання з відскоком від газону у виконанні Євгенія Шевченка!

Минай першу осмислену атаку провів лише на тридцять п'ятій хвилині. Але це було дуже небезпечно. Єгор Твердохліб на замасі прибрав Олександра Кучеренка і цілив у дальній верхній кут - поперечина!

Володимир Шаран був дуже незадоволений інертною грою своєї команди попереду і ще до перерви виконав дві заміни. Це вкупі із виходом на поле Олега Вишневського у перерві - дещо допомогло Минаю знизити градус напруги перед власними воротами у другому таймі.

Втім, Верес продовжував тиснути і створювати моменти. Андрій Кухарук сам виграв боротьбу за м‘яч у центрі поля, виконав рейд через до воріт суперника і пробив. Олександр Бандура не діставав до м‘яча, але Минай вдруге врятувала стійка! Далі був другий нереалізований Владиславом Шараєм вихід сам на сам із голкіпером закарпатців. Цього разу Олександр Бандура відбив удар гравця Вереса ногою.

Господарі відповіли неточним ударом Єгора Твердохліба. А біля воріт Минаю знову сейв виконав Олександр Бандура - цього разу низом і на виконання бив Євгеній Шевченко.

На заключній хвилині гри друге попередження отримав Владислав Шарай. Він сфолив проти Сергія Панасенка, який все ж дещо картинно впав, переконавши арбітра у жорсткості фолу. Лише після цього у гру активніше почав вступати Богдан Когут.

У підсумку - нічия, яка не влаштувала жодну з команд.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також