Нічна погоня у Рівному: хмельничанин таранив поліцейські авто, поліція стріляла

4584 0

Ми у соцмережах:

Фотографії - UA:Рівне

По 22-й вчора ввечері патрульна поліція Рівного по всьому місто наздоганяла автомобіль, який їхав без увімкнених фар. Водій спершу втікав від патрульних, а згодом двічі таранив їхні автівки.

 

Наздоганяти водія почали з вулиці Льонокомбінатівської після того, як він не зупинився на вимогу поліції, прокоментував командир батальйону патрульної поліції  Андрій Ліснічук для UA:Рівне.

На трасу Київ-Чоп водій виїхав через Колоденку і почав рухатися у напрямку Києва. У Горбакові його спробували заблокувати, тоді він розвернувся і почав їхати до Рівного по зустрічній смузі.

У Рівному водій їхав вулицями Данила Галицького, Відінською і Карнаухова до Басівкутської, де його і затримали.

Поліцейські здійснили п‘ять пострілів по колесах автомобіля "Мерседес", додав Андрій Ліснічук. Зброю застосовували після блокування автомобіля утікача, коли він після зупинки знову почав рух.

За попередньою інформацією, 43-річний водій – з Хмельницького, але працює в київській охоронній фірмі.

Також в автомобілі було дві одиниці зброї, одна з яких — пневматична рушниця. Щоправда, поліцейські цю інформацію не прокоментували.

Зовнішніх ознак алкогольному сп‘яніння у водія не виявили. Від коментарів журналістам він відмовився.

В автомобілі утікача, зазначає UA:Рівне, були малолітня дитина та дружина.

Кваліфікувати дії водія будуть слідчі, але, за попередньою інформацією, це буде або опір працівникам правоохоронних органів, або напад на них.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також