Нічний жах у Перебродах; загинуло двоє братів-пенсіонерів та син одного з них

1959 0

Ми у соцмережах:

Нічний жах у Перебродах; загинуло двоє братів-пенсіонерів та син одного з них

Сьогодні о 00:12 ночі на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Переброди Дубровицького району.

На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубровиця, вогнеборців місцевої пожежної команди села Милячі Дубровицького району та працівників Дубровицького лісового господарства на пожежній автоцистерні.

Рятувальники встановили, що вогнем повністю охоплений дерев’яний житловий будинок, що свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу.

О 03:55 ночі пожежу загасили. Вогнем знищено покриття, перекриття, меблі та речі домашнього вжитку дерев’яного, житлового будинку критого шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 8х6 метрів.

Під час розбору згорівших конструкцій будинку рятувальники виявили три мертвих тіла чоловіків. Як згодом вдалося з’ясувалося загиблими виявилися два рідних брати -  1950 та 1953 років народження, пенсіонери,  та 36-річний син одного з братів. 

 Попередня причина пожежі – паління в ліжку.

До гасіння було залучено три одиниці пожежної техніки та 10 вогнеборців.

Наразі на місце пожежі виїхала оперативна група Головного управління ДСНС України у Рівненській області для з’ясування усіх обставин пожежі із трагічною загибеллю трьох людей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також