Ніколайчук не радить йти на полігон, бо там стрілятимуть аж до нового року

1341 1

Ми у соцмережах:

Ніколайчук не радить йти на полігон, бо там стрілятимуть аж до нового року

Начальник Рівненського військового полігону Олександр Ніколайчук офіційно попередив тих мешканців області, хто захоче пройти чи проїхати на територію для збирання грибів, металобрухту чи заготівлі дров, що їх за це покарають.

Всіх осіб, яких буде затримано у забороненій зоні, буде передано у правоохоронні органи для притягнення до відповідальності, - заявив полковник Ніколайчук.

Офіційний лист із проханням донести цю інформацію до громадян отримали ЗМІ.  У ньому йдеться, що до 31 грудня на території полігону щоденно як вдень, так і вночі будуть проводитись стрільби із усіх видів зброї, гранатометів, озброєння бойових машин, артилерії, із застосуванням засобів ураження авіації та бомбометання.

- Командування полігону звертається до тих, хто збирає осколки мін та пострілів з алюмінію та металу: заради вашої безпеки, збереження вашого життя і здоров’я, здоров’я ваших дітей, не йдіть самі і не пускайте своїх дітей на територію полігону, – йдеться в листі керівника полігону.

Речник ОК «Захід» Анатолій Прошин у відповідь на запитання «Суспільного», як часто затримують цивільних людей на полігоні, відповів, що такої статистики не ведуть. Однак зазначив, що це «відбувається дуже часто і бували випадки, коли перебування на полігоні призводило до травмувань, також були і летальні випадки».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також