Німець Ульріх приїхав на Рівненщину розширювати бізнес з виробництва щебеню

1358 0

Ми у соцмережах:

Німець Ульріх приїхав на Рівненщину розширювати бізнес з виробництва щебеню

Ульріх Штайнерт - генеральний директор компанії «Basalt AG» - зустрівся з головою Рівненської ОДА Віталієм Ковалем. Німецька фірма володіє ТОВ «Вирівський кар'єр», що видобуває щебінь у Сарненському районі і є одним з провідних виробників щебеневої продукції на Західній Україні. Підприємство входить до складу групи компаній Basalt AG, яка є однією за найбільших виробників будівельних матеріалів у Німеччині.

 «Приємно, що завдяки привабливому інвестиційному клімату в області, за 2020 рік підприємству вдалося збільшити свій оборот на 30%. Переконаний, присутність на Рівненщині іноземного бізнесу такого рівня свідчить про високу довіру інвесторів до нашого регіону», - зазначив Віталій Коваль.

Зокрема, під час зустрічі йшлося про збільшення площі оренди землі для виробництва та сприяння у вирішенні питання з відправкою вантажу. А також можливість ремонту дороги до кар‘єра в рамках державно-приватного партнерства.

Розповів очільник області й про розвиток на Рівненщині професійно-технічної освіти. Адже нині на Рівненщині є можливість готувати кваліфікованих робітників і для компанії «Basalt AG».

«За два роки ми відкрили 25 сучасних навчально-практичних центрів на базі ПТУ, де готують кваліфікованих фахівців. Загалом, компанія теж зможе долучатись до співфінансування одного з таких центрів», - зазначив Віталій Коваль.

Задля посилання співпраці між німецькою компанією та Рівненською областю Віталій Коваль та Ульріх Штайнерт домовилися про продовження подальшого діалогу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також