Німецький лікар навчив рівненських колег проводити унікальні операції на хребті

4585 0

Ми у соцмережах:

Німецький лікар навчив рівненських колег проводити унікальні операції на хребті

Нещодавно пацієнти обласної лікарні мали унікальну можливість отримати консультацію та прооперуватися у провідного ортопеда-травматолога Німеччини та лікаря зі світовим ім’ям Евальда Герінга.

Евальд Герінг

Пан Герінг викладає та проводить складні операції на суглобах і хребтах в університетській клініці Міндена. На запрошення рівненських колег він приїхав до Рівненської обласної клінічної лікарні, щоб поділитися досвідом у проведенні складних операцій.

Пан Герінг з завідувачем обалсного центру ортопедії та травматології Валентином Піонтковським

Евальд Герінг разом з рівненськими лікарями обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології провів кілька операцій, зокрема ендопротезування кульшового та колінного суглобів, а також надскладну та унікальну операцію на хребті  – трансторакальний доступ до грудного відділу хребта. Простіше кажучи, фахівці оперували хребет через грудну клітку.

Досі такі складні операції виконували тільки у великих спеціалізованих медичних центрах Києва або за кордоном. А відтепер пацієнти, які потребують такого виду втручання, можуть бути прооперовані і у Рівному.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також