Німці вирішили не давати Україні танків

776 0

Ми у соцмережах:

Німці вирішили не давати Україні танків

Союзники України зібралися, щоб допомогти зброєю.

Вона потрібна для відбиття великого наступу Росії навесні та проведення ЗСУ свого контрнаступу. Додамо, що йдеться про наступ українських сил на одній з ділянок фронту, а не повне звільнення України. Адже для перемоги над Росією зброї потрібно в десять разів більше.

Зустріч міністрів оборони у п’ятницю тривала більше п’яти годин на авіабазі Рамштайн у Німеччині, уточнює The New York Time

По її закінченні міністр оборони США  Ллойд Остін заявив журналістам, що Німеччина ще не вирішила, чи дозволяти відправку до України своїх танків Leopard.

Київ просить сотні сучасних західних бойових танків, щоб підсилити свій парк бронетехніки. Адже багато було знищено з початку війни.

Вважається, що основним сучасним танком, який підійде ЗСУ, є танк Leopard. Адже ці танки прості в керуванні. Однак Німеччина не бажає їх постачати та ще не дозволила надати дозвіл зробити це іншим країнам.

Через зростання занепокоєння з приводу очікуваного російського наступу навесні або раніше Великобританія та інші країни наполягали на танках. При цьому кілька публічно спонукали Німеччину до їх постачання.

Однак німці вимагають, щоб спочатку американці поставили якусь кількість своїх танків Abrams. Представники Пентагону запевняють, що танки Abrams стануть великою проблемою для ЗСУ. Адже вони працюють на авіаційному пальному, а не на дизелі, і їх важко обслуговувати.

Польща, яка особливо активно заявляла про необхідність надіслати більш потужну зброю, і Фінляндія заявили, що поставлять свої танки Leopard, якщо Німеччина дасть згоду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також