Літні десерти – це завжди омріяна прохолода, ніжні текстури та освіжаючі смаки стиглих ягід. Вони стають нашими оазами насолоди під час тривалих подорожей у спекотні дні, додають енергії та поліпшують настрій. Саме такі сезонні пропозиції доповнили меню VIVO café – ресторанів на нових АЗК UPG та тих, що відкрились після реновації. Новинки вже у продажу.
Скуштувати меренгу з вишнею на UPG – це на кілька хвилин зупинити шалений ритм часу, пірнувши в насолоду. Надзвичайно ніжний десерт із вершково-сирним кремом у вигляді рулету нагадає вам невагому хмаринку. Його особливість – у кислинці вишні, яка вигідно відтіняє солодку основу. Подрібнений лісовий горіх, яким посипаний десерт, – останній штрих, що підкреслює вишуканість.
Бестселер серед літніх десертів італійської кухні – пана-кота – також відтепер у VIVO café! Цей прохолодний та невагомий десерт створюється на основі добірних вершків та молока. Хоч би яку пана-коту ви обрали сьогодні – з полуничним наповнювачем чи манго-маракуя, вибір завжди буде правильним, адже саме так смакує настрій. Цей десерт зручно взяти з собою в дорогу, адже він подається у спеціальному стаканчику.
«Влітку ми всі шукаємо прохолоди та легкості. Шеф-кухарі ресторану, розробляючи нові десерти, зробили акцент на балансі смаків, поєднуючи солодкі нотки з освіжаючою кислинкою ягід. Ідеї шукали в найпопулярніших кухнях світу, підлаштовуючи смакові відтінки під гастрономічні вподобання українців. Нам завжди важливо, щоб десерти подобалися і дорослим, і дітям, адже часто наші клієнти – це родини», – розповіла Вікторія Горова, заступник виконавчого директора мережі АЗК UPG.
Наступного разу, замовляючи улюблену каву на UPG, обов’язково скуштуйте сезонні десерти – не відмовляйте собі в маленькому задоволенні, адже життя – це приємні моменти.
Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG у Telegram.