NotaBene Chamber Group запрошує рівнян на неймовірний концерт

878 0

Ми у соцмережах:

NotaBene Chamber Group запрошує рівнян на неймовірний концерт

30 квітня о 17-й годині в залі камерної та органної музики Рівненскої обласної філармонії гратимуть Артем Полуденний (віолончель) та Роман Лопатинський (фортепіано) – провідні українські виконавці, учасники та співзасновники камерного альянсу NotaBene Chamber Group.

Це творче об’єднання було створене у 2015 році як творча лабораторія молодих музикантів, які є успішними сольними виконавцями та артистами провідних національних оркестрів. До його складу увійшли Максим Грінченко (скрипка), Андрій Павлов (скрипка), Ігор Завгородній (альт), Артем Полуденний (віолончель), Роман Лопатинський (фортепіано), Юрій Немировський (кларнет).

Репертуар NotaBene надзвичайно об’ємний. Змінний склад виконавців дає змогу виконувати твори найрізноманітніших епох і жанрів – дуети для скрипки, альта, віолончелі, кларнету та фортепіано, тріо та квартети з фортепіано, струнні квартети, кларнетні та фортепіанні квінтети, камерно-вокальні твори.

NotaBene Chamber Group сьогодні є невід’ємною складовою мистецького простору України. Своєю місією музиканти бачать розвиток академічного інструментального виконавства й сприяння інтеграції України в світовий культурний простір. Однією з головних цілей колективу є підвищення інтересу слухачів до елітарної української класичної камерно-інструментальної школи на міжнародному рівні.

Бронювання квитків: 

https://ticketclub.com.ua/event/5895/?session=14691

096 294 58 12
068 058 60 72


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також