Нові кредити на картку в Україні. Як вибрати кредит онлайн?

481 0

Ми у соцмережах:

Нові кредити на картку в Україні. Як вибрати кредит онлайн?

В Україні відкривається багато нових мікро-фінансових організацій. Їхніми послугами можуть скористатися навіть ті, у кого погана кредитна історія. Це продиктовано високою конкуренцією і відсутністю необхідності перевіряти вашу історію по кредитах. Як правило, нові МФО пропонують найвигідніші умови кредитування.

Що вам знадобиться для оформлення нового кредиту

Оформлення займає мінімум часу і сама процедура дуже проста. Для громадян з проблемами в кредитній історії нові кредитні компанії - найшвидший і надійний спосіб отримати позику. Для цього потрібно мати наступні дані:

• паспорт громадянина України (без прописки або до досягнення 18 років кредитні кошти не видасть ніхто);

• в деяких випадках - ІПН;

• дані карти для верефікаціі через BankID і деяку кількість коштів на мапі для підтвердження;

• номер телефону, яким ви активно користуєтеся.

Нові кредити на карту оформляються тільки за умови, що «пластик» належить позичальнику. В іншому випадку будьте готові до відмови.

Якщо ви активний користувач інтернету, то подати заявку за позику можна і онлайн. Нові кредити онлайн оформляються за допомогою тих же даних, які знадобляться для відвідування точки мікрокредитування, так що і ця процедура абсолютно не складна.

Підвищуємо ймовірність отримання позики

Звичайно, найновіші кредити від щойно відкрившихся МФО найвигідніше отримувати під 0%. А для цього краще максимально збільшити шанси такого позичання.

Незважаючи на те, що нові кредитні компанії, зважаючи на конкуренцію, намагаються бути максимально лояльними, варто звернути увагу на деякі важливі моменти.

1. Уважно вказуйте свої особисті дані.

2. Надавайте достовірну інформацію. Нічого страшного, якщо ви працюєте неофіційно, або у вас вже є відкритий кредит. Підозра викличе якраз приховування подібних речей.

3. Ви постійно набираєте «нескінченну» кількість кредитів і не виплачуєте їх? Тоді навіть лояльності мікро-кредитної компанії може не вистачити.

На що звернути увагу в роботі МФО

Якщо ви вирішили оформити позику, особливо коли це нові кредитні компанії, потрібно вибирати відповідально. Щоб не потрапити на аферистів і зробити співпрацю комфортним і безпечним, зверніть увагу на наступний ряд критеріїв.

1. Офіційні документи. Найчастіше з ними можна ознайомитися прямо на офіційному сайті організації.

2. Договір. Уважно читайте кожен пункт договору. Якщо якісь моменти вам незрозумілі - питайте. При наявності будь-яких нероз'яснення підводних каменів краще відразу відмовитися від співпраці.

3. Відгуки. Навіть нові МФО мають якусь кількість клієнтів. Не нехтуйте їх досвідом і відгуками про організацію.

Порушення договору

Якщо раптом ви прострочили платіж на пару днів, то не варто перейматися. Але якщо ви вирішили навмисно ухилитися від виплати позики, то до вас будуть застосовані штрафні санкції. Крім немаленьких відсотків, організація може передати вашу справу в колекторську компанію. Надалі питання буде вирішуватися в судовому порядку.

А чесних і відповідальним людям мікрофінансові організації стануть хорошим помічником в сьогохвилинних потребах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також