Нова осіння колекція взуття в українському інтернет-магазині MIRATON – варіанти для будь-якої погоди

611 0

Ми у соцмережах:

Нова осіння колекція взуття в українському інтернет-магазині MIRATON

Початок осені час першої прохолоди після літньої спеки. І це найвдаліший період для покупки підходящої утепленого і закритого взуття. Які моделі будуть модними восени 2020? Розповідаємо по порядку. В асортименті нової колекції інтернет-магазину Міратон представлені різні варіанти осіннього взуття для більш теплої або прохолодною пори, легкі і з підкладкою, з різною товщиною підошви, різноманітних кольорів. Для кожної погоди знайдеться відповідна пара.

Вдалі варіанти для перших холодів

При першій прохолодній погоді ідеальним вибором стануть класичні туфлі, комфортні балетки, кросівки, закриті лофери, оксфорди або дербі, а також ботильйони. Вони збережуть тепло і захистять ноги від перших погодних негараздів. У каталозі Міратон можна вибрати пару як на підборах, так і без них. Каблук може бути різної висоти і форми: це не тільки класична шпилька, але і широкий стійкий стовпчик, і оригінальний нестандартної форми. Архітектурний каблук, як і раніше, залишається в тренді.

Утеплені і закриті осінні моделі

Для більш холодної погоди підійдуть черевики жіночі осінь. Вони забезпечать вологостійкість, а завищена халява гарантує міцну фіксацію і зберігання тепла. Представлені варіанти з пряжками (які виконують ще й роль декору), а також на шнурівці. Різні її втілення ми вже не перший сезон спостерігаємо на модних подіумах, тому з такою парою аутфіти вийдуть максимально сучасними. Поряд з універсальними кольорами (сірий, чорний, коричневий), є взуття в трендових металевих відтінках і з принтом. Особливо ефектно виглядають черевики з лакованою поверхнею.

Утеплені і закриті осінні моделі

Зустрічаємо зиму у всеозброєнні з теплим взуттям

Для більш суворих погодних умов краще обрати високі чоботи або жіночі берци. Вони гарантують максимум комфорту і тепла. Є пари, утеплені хутром і з завищеною халявою. У тренді масивність, тому радимо звернути увагу на черевики та чоботи з грубою платформою і тракторною підошвою. Вони не тільки подарують зручність, але й виглядають дуже стильно, а на контрасті ви зможете підкреслити жіночність образу.

Якщо ви перебуваєте в пошуку комфортної, стильної і теплої пари взуття для осені, відвідайте інтернет-магазин Міратон. У новій колекції ви зможете знайти саме той варіант, який задовольнить всі ваші вимоги. Ми гарантуємо кращу якість за найвигіднішими цінами, та з радістю чекаємо ваших замовлень. Трендові пари і широкий асортимент не залишать вас байдужими.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також