Нова «Смакота»

2576 0

Ми у соцмережах:

Нова «Смакота»

Перші партії фасованого молока, кефіру, ряжанки та сметани, вироблених у с.Крупець Радивилівського району, почали надходити у торговельну мережу нашої та сусідніх областей ще наприкінці листопада, але споживач нового виробника... не помітив, оскільки для фасування продукції тимчасово використовували не власну упаковку, а партнерів по бізнесу.

Перші партії фасованого молока, кефіру, ряжанки та сметани, вироблених у с.Крупець Радивилівського району, почали надходити у торговельну мережу нашої та сусідніх областей ще наприкінці листопада, але споживач нового виробника... не помітив, оскільки для фасування продукції тимчасово використовували не власну упаковку, а партнерів по бізнесу. Нещодавно у новому цеху цільномолочної продукції відбулась презентація власної торговельної марки під назвою «Смакота». Нині підприємство у змозі щодня переробляти до двадцяти тонн молока. Зараз у цех, укомплектований винятково вітчизняним обладнанням, надходить близько 75-80% надоєного у районі молока, спільними зусиллями райдержадміністрації та переробників створені передумови для 100-відсоткового збору та виготовлення фасованої молокопродукції. Вистоявши наступ заготівельників з Волині, місцеві переробники готові й самі розпочати «інтервенцію» до сусідів. «Смакота» відчуває впевненість у завтрашньому дні.

Володимир Мартинюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також