Нове міське кладовище у Радивилові займатиме майже сім гектарів

2207 0

Ми у соцмережах:

Нове міське кладовище у Радивилові займатиме майже сім гектарів

Нове міське кладовище Радивилова займатиме майже сім гектарів Роботи з його облаштування вже тривають. Адже існуюче кладовище майже повністю вичерпало свої експлуатаційні можливості.

Щоб облаштувати нову територію під захоронення, Радивилівською міською радою у 2016 році було викуплено земельні ділянки сільськогосподарського призначення (паї), загальною площею 6, 8 гектара, про це повідомляє Radyvylivrada.gov.ua.

Як прокоментував перший заступник міського голови Віктор Ісюк, вже у грудні 2018 року, за кошти, виділені з міського бюджету в сумі 199 тисяч гривень, було придбано частину бетонної декоративної огорожі. А цьогоріч у жовтні робітники з благоустрою під керівництвом спеціалістів Радивилівської міської ради розпочали роботи з облаштування території під майбутнє кладовище, вирівнюють та огороджують місцевість.

- Нове кладовище буде розташовуватися всього за пів кілометра від міста, поруч із лісовим масивом, що в напрямку до с.Крупець. Аби все відповідало чинним нормативним документам, маємо спланувати та впорядкувати територію, поділити її на ділянки-сектори, що відокремлені між собою внутрішніми дорогами, шириною в 3,5 метра, облаштувати під’їзні шляхи, - наголосив Віктор Ісюк - Також необхідно збудувати господарську будівлю для зберігання інвентаря, ритуальний майданчик, туалети, спеціальні місця для розміщення контейнерів, облаштувати освітлення та водопостачання.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також