Новини області

1898 0

Ми у соцмережах:

Новини області

Обговорять «здоров’я нації» ::: Інформаційну Рівенщину відзначили ::: Весна. Депутати мігрують ::: Головне — вірити у себе ::: Ближче до неба...

Обговорять «здоров’я нації» Засідання колегії обласного управління охорони здоров’я відбудеться 30 березня в обласному діагностичному центрі. На ньому, як розповів заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Олег Ушкевич, обговорюватимуть стан виконання міжрегіональної програми «Здоров’я нації» та заслухають звіти про перевірки якості охорони здоров’я в Костопільському, Млинівському, Березнівському, Демидівському районах.

Інформаційну Рівенщину відзначили На міжнародній виставці «Україна інформаційна», яка проходила у Києві, управління у справах преси та інформації в Рівенській області отримало нагороду — диплом Державного комітету телебачення та радіомовлення України, повідомляє прес-служба РОДА. За словами начальника управління Валерія Черепухи, учасниками виставки, яка проводилася в рамках сьомої Європейської міністерської конференції з питань політики у сфері ЗМІ, були представники газет, журналів, видавці та поліграфісти.

Весна. Депутати мігрують У фракціях Рівенської міської ради відбулись зміни. Вийшли з фракції «Наше місто» начальник ВДАІ Рівного Віктор Довгополюк та головний лікар діагностичного центру Ігор Шумлянський. З фракції «Сила народу», яка утворилась після розколу фракції «Наша Україна», вийшли водночас три депутати — начальники двох рівенських ЖЕКів — два тезки Миколи Полюховичі та керівник агентства нерухомості «Кадет СВС» Сергій Подолін.

Головне — вірити у себе Змагання з плавання у рамках Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» пройшли у Миколаєві. Змагалися діти-інваліди з вадами опорно-рухового апарату та зору, загалом понад 100 спортсменів. Представники рівенського «Інваспорту» виступили на цих стартах доволі вдало, здобувши 18 перших місць, 5 — других та 3 — третіх. Особливо відзначилися на цих змаганнях рівняни Михайло Марчук, Михайло Мізерний, Денис Андреєчкін, Володимир Макарчук, Інна Козак, Ольга Найдишак, Катерина Мамчур, Аліна Чорноусова та Ярина Матло.

Ближче до неба Мансардні поверхи будуть надбудовані над кількома житловими будинками у Рівному. Зокрема, визначено першу чергу житлових будинків, в яких необхідно провести обстеження та надати висновки щодо несучої здатності конструкції. Йдеться про будинки на проспекті Миру, 2 та вул. Директорії 4,6. Замовником на проведення реконструкції даних будинків з утепленням фасадів визначено УКБ Рівенського міськвиконкому. Фінансування вказаних робіт буде проводитись за рахунок міськвиконкому.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також