Новини рівного

6270 0

Ми у соцмережах:

Новини рівного

Прокурор таки будуватиметься ::: Без стоянки офісу не буде ::: «Ділянку під асфальт» таки надали ::: Банку продадуть землю ::: На Київській збудують «Автопарк» ::: Кафе не буде через «проект тисячоліття» ::: Продадуть чотири комунальні приміщення...

Прокурор таки будуватиметься Міська рада надала дозвіл на зміну цільового призначення понад 20 соток землі на вулиці Прилужній прокурору Рівного Віктору Мидловцю. Ця ділянка перебувала у власності прокурора і призначалася для ведення особистого селянського господарства. Тепер п. Мидловець має право на ній будуватися, тому збирається звести тут будинок для сина.

Без стоянки офісу не буде Повторно відмовили депутати у зміні цільового призначення ділянки на вулиці Тихій, 4. Ці 375 кв. метрів землі їхній власник Ігор Євкевич отримав для будівництва та обслуговування житлового будинку, а тепер хоче на них збудувати адміністративно-офісне приміщення. Втім, міські депутати вважають, що біля такого приміщення має бути автостоянка, а в даному випадку для неї немає місця.

«Ділянку під асфальт» таки надали Майже 30 соток землі на вулиці Костромській, 25 надали в оренду на десять років Олександру Іванову — одному зі співвласників кафе «Європа» — міські депутати. Іванов у 2007 році викупив тут заасфальтований майданчик, який міські обранці зарахували як нерухомість, тому аукціону на отримання права оренди не проводили. На цій ділянці п. Іванов збирається збудувати склад.

Банку продадуть землю ВАТ «Райффайзен банк Аваль» викупить земельну ділянку на вулиці С. Петлюри, 35. Площа ділянки — 996 кв. метрів. Міська рада вирішила її продати банку як власнику розташованої тут нерухомості для обслуговування адмінприміщення. Досі банк протягом п’яти років цю ділянку орендував.

На Київській збудують «Автопарк» Центр продажу та сервісного обслуговування автомобілів «Автопарк» з рестораном збудує ТОВ «Континент» на вулиці Київській, 101-А у Рівному. Для цього міська рада вирішила продати способом викупу товариству як власнику розташованої тут нерухомості 1,3 гектара землі за названою адресою. Досі «Континент» ділянку орендував.

Кафе не буде через «проект тисячоліття» Відмовилася змінити цільове призначення земельної ділянки на вулиці Чорновола, 24 міська рада Рівного, мотивуючи тим, що назване місце входить у зону майбутньої забудови ділового кварталу «Міленіум плаза». На 109 кв. метрах землі за цією адресою, яка призначалася для обслуговування житлового будинку, її власниця Тетяна Данилюк хотіла влаштувати літнє кафе.

Продадуть чотири комунальні приміщення Чотири нежитлові приміщення дозволила орендарям викупити міська рада Рівного. Найбільше з них розташоване у підвалі й на першому поверсі п’ятиповерхівки на вулиці Княгині Ольги, 13 (112,4 кв. метра). Його орендар — ТОВ «Чумацький шлях», яке займається оптовою торгівлею. Щомісячно ТОВ за оренду платило 8,6 тисячі гривень. Серед тих, хто отримав дозвіл — і ТОВ «Альфа-груп-інвест», яке займається будівництвом та операціями з нерухомістю. Це товариство за понад 27 тисяч гривень на місяць орендувало майже 110 кв. метрів на першому поверсі та у підвалі двоповерхового будинку на вулиці Чорновола, 17-А.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також