Новини з лазарету: форвард Вереса Сергій Шестаков невдовзі може повернутися

550 0

Ми у соцмережах:

Новини з лазарету: форвард Вереса Сергій Шестаков невдовзі може повернутися

Після понад двох місяців реабілітації та відсутності ігрової практики футболіст рівненського Вереса Сергій Шестаков зможе повернутися до більш активних занять у загальній групі вже наступного тижня. Про це повідомив клубний лікар Юрій Сіренко.

За його словами, Сергій Шестаков вже не відчуває болю та дискомфорту під час руху. Нагадаємо, на одному з перших тренувань після підписання контракту з Вересом Сергій Шестаков отримав травму. У гравця діагностували пошкодження медіального виростка стегнової кістки.

Юрій СІРЕНКО, клубний лікар:

- Зараз ми на заключному етапі відновлення. Частину роботи Сергій вже робить разом із загальною групою. Психологічно він почувається краще, бо більшість рухів може виконувати без дискомфорту і болю. Але ми все-ще багато працюємо індивідуально. Для зміцнення м'язів стегна і всього апарату коліна. Вже наступного тижня ми плануємо більше залучати Сергія до роботи у загальній групі. Але відновлення хряща - справа не одного дня. Хоча, медичний штаб клубу робить все необхідне для якнайшвидшого повного одужання гравця.

Сергій ШЕСТАКОВ, футболіст Вереса:

- Процес відновлення триває добре. Щодня почуваюся краще. Щоразу беруся за все важчі вправи. І, думаю, скоро зможу повернутися на поле. Хочу бути на сто відсотків готовим до гри.

Загалом у кар'єрі в мене не було серйозних травм. Якщо й вилітав зі складу - то максимум на три тижні. Не було такого, як зараз, коли вже два місяці повноцінно не тренуюся з командою. Це перше настільки складне випробування.

Ще не встиг адаптуватися повністю. Адже не зіграв жодної офіційної гри. Не тренувався з командою, адже зазнав травми на першому ж тренуванні після підписання контракту. А що стосується побуту - то й раніше був знайомий з більшістю футболістів. До того ж, тут грає мій брат. Живемо поряд з більшістю хлопців, на одному мікрорайоні. Тому часто бачимося поза роботою. Проблем взагалі немає. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також